Mehmet Yüksel Sezginer Vefat Etti

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Yüksel Sezginer (İTÜ–1954)

1969 yılında Temelsu Mühendislik ve Müşavirlik Bürosu’nu kuran İnşaat Yüksek Mühendisi (İTÜ–1954) Mehmet Yüksel Sezginer, 17.11.1999 tarihinde aramızdan ayrılmıştır.

Yüksel Sezginer için 22.11.1999 tarihinde saat 10:00’da Çankaya Yıldızevler Mahallesi 22. Sokak No: 6’daki Temelsu Binası önünde bir tören düzenlenecektir. Törenden sonra Maltepe Camii’nde kılınacak öğle namazını takiben Karşıyaka Mezarlığında defnedilecektir.

Ailesine ve Temelsu camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Allah Rahmet Eylesin.

Temelsu Hakkında: Temelsu kurulduğu 1969 yılından bu yana yurtiçinde ve yurtdışında çok-disiplinli mühendislik hizmetleri veren bir müşavir mühendislik şirketidir. 1975-1979 yılları arasında Temelsu Mühendislik Komandit Şirketi adı altında faaliyet gösteren firma 1979 yılında Limited Şirket olarak örgütlenmiş olup, 1989 yılı sonundan itibaren Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Temelsu uzmanlık alanlarında yurt içinde ve yurt dışında gerek devlet kuruluşları, yerel yönetimler ve gerekse özel sektör firmalarına uzun yıllardır üstün bir kalite anlayışını ve müşteri memnuniyetini ana hedef olarak gören profesyonel bir yaklaşımla hizmet vermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir