Alya Teras Projesinde Teslimler Başladı

Alya Teras Projesinde Teslimler Başladı

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul, Levent’te hayata geçirdiği projesi ‘Alya Teras’ı sahiplerine teslim ediyor. Tek blokta 129 konut ve 8 ticari üniteden oluşan ‘Alya Teras’, sakinlerine iş, alışveriş ve eğlence yaşamını bir arada sunuyor.

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından BOSS4 Gayrimenkul, Levent’te inşa ettiği projesi ‘Alya Teras’ın teslimlerine başladı. İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Levent’te konumlanan proje; sakinlerine iş, alışveriş, eğlence yaşamını bir arada sunan konumuyla dikkat çekiyor. Minimal yaşam alanlarında maksimum konfor arayanlar için tasarlanan ‘Alya Teras’ projesi, bin 60 m² bir arazi üzerinde 15 katlı tek bir blokta yükseliyor. Büyüklükleri 53 metrekare ila 130 metrekare arasında 1+1, 2+1 dairelerden oluşan 129 konut ve 8 ticari üniteye sahip Alya Teras’, merkezi ısıtma, spor salonu, sauna, Türk Hamamı, kapalı yüzme havuzu, 24 saat güvenlik otopark gibi özellikleri bir arada sunuyor. Projeye adını veren geniş ve İstanbul manzarasına hakim ortak teras alanlarıyla dikkat çeken proje, komşularla sosyalleşme imkanı da sunuyor.

Katma değerli projeler üretiyor
Alya markasıyla Avrupa Yakası’nda katma değerli projeler ürettiklerini hatırlatan BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, ‘Alya Teras’ projesinin hem lokasyonu hem inşaat kalitesi bakımından yatırımcısına daima kazandıran bir proje olduğunu ifade etti. ‘Alya Teras’ın Levent gibi çok değerli bir lokasyonda yer aldığını hatırlatan Akkuş “BOSS4 Gayrimenkul olarak beş yılda toplam sekiz proje, 631 adet konut ve 38 ticari gayrimenkulün inşaatını tamamlayarak zamanında teslim ettik. Yüksek katma değerli ve yatırımcısına daima kazandıran projeler üretiyor ve başladığımız projeleri zamanında teslim ediyoruz. Şimdi de ‘Alya Teras’ın teslimine başladık” diye konuştu.

‘Alya Teras’; İstanbul’un en kıymetli lokasyonlarından Levent’te plazalara komşu oluşu, İstanbul’un ana arterleri E-5 ve TEM’in ortasındaki konumu ve kolay ulaşım imkanıyla da dikkat çekiyor. Alışveriş merkezlerine, eğitim kurumlarına, hastanelere yakın bir konumda bulunan ‘Alya Teras’, Büyükdere Caddesi’ne, metro, otobüs ve minibüs duraklarına da yürüme mesafesinde bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir