ProAsist, Çözüm Ortaklarını Ödüllendirdi

ProAsist, Çözüm Ortaklarını Ödüllendirdi

Şirketlerin teknik alt yapılarını sürekli güçlendirerek, yaşamlarını kesintisiz sürdürmelerini sağlamak için çalışan ProAsist, müşteri memnuniyetini sağlamada kilit önem taşıyan çözüm ortaklarına bu yıl üçüncü kez ‘Yaşama Dokunan Eller’ ödüllerini verdi.

Bir işletmenin ihtiyaç duyabileceği tüm teknik hizmetleri tek bir çatı altında toplayan ilk ve tek Türk şirketi ProAsist, ulaştığı müşteri memnuniyetinde büyük katkısı olan çözüm ortaklarına teşekkür etmek amacıyla gerçekleştirdiği ‘Yaşama Dokunan Eller’ organizasyonunun bu yıl üçüncüsünü düzenledi. ProAsist’in 7 bölgeden çözüm ortakları ve tüm Türkiye’ye hizmet veren 2 çözüm ortağı ‘Yaşama Dokunan Eller’ ödülünü almaya hak kazanırken, çözüm ortaklarına ödülleri ProAsist Yönetim Kurulu Başkanı Öner Çelebi tarafından takdim edildi.

“Çözüm ortaklarımız, müşteri memnuniyeti için kilit önemde”
ProAsist Yönetim Kurulu Başkanı Öner Çelebi, düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Her zaman en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamayı hedefleyen bir şirket olarak, sahada yüzlerce şirketin yaşamına dokunan; üretimine, işleyişlerine, gelişimlerine katkı sunan çözüm ortaklarımıza büyük şükran borçluyuz. Onların emeği ve desteği, müşteri memnuniyetini sağlamamız için kilit önem taşıyor. Geleneksel hale getirdiğimiz ‘Yaşama Dokunan Eller’ ödülleri ile emekleri için onlara teşekkür etmeyi, hak ettikleri değeri verdiğimizi bir kez de bu vesileyle göstermeyi arzu ediyoruz. Aynı zamanda Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren çözüm ortaklarımızın gelişimini, ekonomik olarak büyümelerini görmek bizi çok mutlu ediyor. Bugün ödül kazanan çözüm ortaklarımızı kutluyor, başarılarının artarak devamını diliyorum” dedi.

ProAsist ‘Yaşama Dokunan Eller’ ödülleri, bu yıl, Marmara Sosyal Hizmetleri’nden Adnan Şimşek, Valans Mühendislik’ten Halil Topbaştekin, AG Global’den Ahmet Geçili, Alo Tesisat’tan Şenol Dede, EASİS Teknik Hizmetler’den Emin Erdal ve Ülkü Erdal, Elit Teknik’ten Gökhan Özsoy, Koç Teknik’ten Erdem Koçaslan, AC İklimlendirme’den Hüseyin Acarlar ve Protech Teknik Destek Hizmeti’nden İbrahim Türker’e verildi.

ProAsist Hakkında: 2010 yılında kurulan ProAsist, Türkiye’nin her köşesinde, zincir mağaza, restoran, endüstriyel tesis, alışveriş merkezi, hastane, lojistik merkezi ve şirket binalarının ihtiyacı olan bakım, servis ve yerinde işletme gibi teknik hizmetlerin tamamını tek elden karşılayabilen bir teknik hizmet firmasıdır.

ProAsist, sektörün en yetkin çözüm ortakları, uzman yönetici ve elemanlarıyla müşterilerinin on binlerce noktadaki binlerce sorununu sadece çözmekle kalmıyor, her gün işlerini birebir yaşıyor ve kalıcı çözümlerle sürdürülebilirliklerini sağlıyor.

ProAsist’in en büyük hedefi, hizmete biçilen değerin sorgulandığı teknik hizmet sektörünü sürdürülebilir itibar sağlayacak şekilde dönüştürmek ve şirketlerin kesintisiz işleyişlerini sağlayan ellere sahip çıkarak emeğe değer katmaktır.

ProAsist, tüm müşterilerinin ve sektörün farklı ihtiyaçlarını da öngörerek stratejik iş birlikleri geliştiriyor. Tüm paydaşlar için çok yönlü çözümler üretmek ve herkesin birlikte sürdürülebilir değer üretmesini sağlamak için oluşturulan dinamik bir ekosistem olan ProAsist Çözüm Platformu altında; şirketlerin operasyonlarını anlık takip etmelerine, envanterlerini görebilmelerine, cihazların tarihçe ve performanslarını analiz edebilmelerine, arızaları öngörebilmelerine, proje, varlık, bütçe ve süreçleri yönetmelerine imkan yaratarak etkin bir iş yönetimi sağlayan ProAsist Smart Screen (PSS), çalışanlara ve çözüm ortaklarına hizmet alanlarıyla ilgili konularda eğitim verilen ProAsist Teknik Akademi (PTA) ile çözüm ortaklarının avantajlı maliyetler ve uygun ödeme seçenekleriyle malzeme tedarik edebildiği ProAsist Online Market (POM) de yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir