Kale Çelik Kapı Dinamik Serisi

Kale Çelik Kapı Dinamik Serisi

Dayanıklılığı ve işlevselliğiyle olduğu kadar fonksiyonel ve estetik tasarımlarıyla da dikkat çeken Kale Çelik Kapı, Dinamik Serisi ile siparişe özel üretilen butik kapıların yanı sıra farklı kapı alternatiflerini tüketicileriyle buluşturuyor. Evlerde, ofislerde ve diğer projelerde gönül rahatlığıyla kullanılabilecek bu seride; panel modelinden kaplama seçeneklerine, kapının renginden aksesuarlara kadar her detay tüketicilerin tercihleriyle hem dinamik hem de ekonomik bir biçimde belirleniyor.

Evlerde güvenliğin bir numaralı sağlayıcısı hiç şüphesiz ki çelik kapılar… Ancak bu kapılar aynı zamanda evin dışarıya açılan yüzü ve gelen misafirleri karşılayan en önemli aksesuarı konumunda. Bu anlamda çelik kapıların güvenli olması kadar evlere uyum sağlaması ve dekorasyonu tamamlaması da tüketicinin beklentileri arasında. Günümüzde kişiselleştirilmiş kapılara olan ilgi de hızla artıyor. Kale Çelik Kapı ise hayata geçirdiği Dinamik Serisi ile kaliteden, güvenlikten ve tasarımdan ödün vermeden ekonomik bir çözüm arayanların ilk tercihi oluyor.

Her detaya tüketici karar veriyor
Minimalizmi şıklıkla birleştiren Dinamik serisinde her eve ve her zevke uygun zengin seçenekler bulunuyor. Tüketiciler kapılarını ahşap, doğal ahşap, lake boyama ya da membran kaplama olarak seçebiliyor. Kapılarında bulunmasını istediği aksesuarları kendi zevklerine göre belirleyebiliyor. Kapılarının rengine ise koyu ceviz, iç ceviz, saten beyaz, saten antrasit, bal teak, premium teak, premium ıhlamur ve vizon krem renklerini içine alan geniş renk yelpazesi arasından yine gönüllerince karar verebiliyor. Kale Çelik Kapı’nın zengin tasarımları ve tüketiciye sunduğu seçme özgürlüğü sayesinde kale gibi sağlam evlerin dekorasyonunu da mükemmel bir biçimde tamamlamak oldukça kolaylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir