ODE’den 2012’de Yeni Başlangıç

ODE’den 2012’de Yeni Başlangıç

Global bir oyuncu olmak hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen ODE Yalıtım, çalışmalarına yeni bir ivme kazandırmak ve verimliliğini artırmak üzere organizasyon yapısını yeniden konumlandırdı. Yeni yapılanma sürecini paylaşmak üzere çalışanlarıyla bir araya gelen ODE Yalıtım Satış Pazarlama Koordinatörü Ali Türker, “Bu yeni yapılanmayla ODE, daha esnek bir çalışma sistemine kavuşacak, çok daha agresif hedeflere ulaşmak üzere yeni bir başlangıç yapacaktır” dedi.

Sektörün öncülerinden ODE Yalıtım; çalışmalarına yeni bir ivme kazandırmak ve verimliliğini artırmak üzere yeniden konumlandırdığı kurumsal organizasyonunu paylaşmak üzere, satış ve pazarlama departmanı çalışanlarıyla 27-28 Ocak 2012 tarihinde Şile Best Garden Otel’de bir toplantı gerçekleştirdi.

İki gün süren toplantıda; 2011 değerlendirmesi, 2012 yeni kurumsal organizasyon yapısı ve hedefleri paylaşıldı. Toplantının açılışında bir konuşma yapan ODE Yalıtım Satış Pazarlama Koordinatörü Ali Türker, şirketin geleceğine yön verecek olan yeni yapılanma ve atılımlarla 2012’nin ODE’nin yılı olacağını belirterek şunları söyledi: “Bu yeni yapılanmayla ODE, daha esnek bir çalışma sistemine kavuşacak, çok daha agresif hedeflere ulaşmak üzere yeni bir başlangıç yapacaktır. ODE yeni dönemde ihracatta çok daha iddialı olacak, kalıcı dağıtım kanalları kurarak mevcut istikrarını sürdürürken pazarlarına yenilerini ekleyecektir. İç pazarda ise satış dağıtım kanallarını kasabalara kadar indirmek, en öncelikli hedefimizdir.”

Konuşmasında daha dinamik bir yapıya kavuşacaklarının altını çizen Türker, ODE’nin en büyük zenginliğinin ekip ruhu olduğunu belirterek; 2012 yılında daha esnek, yalın ve hızlı kimliğiyle gerek Türkiye’de gerekse global pazarda rüzgar gibi esmeye devam edeceklerini vurguladı.

ODE Yalıtım’da 2007 yılında Satış Pazarlama Direktörü olarak göreve başlayan, 2010- 2011 yılları arasında Strateji ve İş Geliştirme Direktörlüğü görevini yürüten ve 2012 itibariyle Satış Pazarlama Koordinatörlüğü’ne atanan Ali Türker; yeni organizasyon yapısı kapsamında yeni prim sistemi ile portal ve sipariş üzerinde yapılan gelişmeleri ise şu sözlerle açıkladı: “Bu yıl, yeni organizasyon yapımız kapsamında satış kanallarımızın sistemlerini iyileşleştireceğiz. Konuyla ilgili olarak, İstanbul ve Ankara’da bayilere yönelik iki bayi toplantısı düzenleyeceğiz. Ayrıca, bayi portalında geliştirme ve iyileştirme çalışmaları yürüteceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir