UNICERA–Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 7-11 Kasım 2022 İstanbul Fuar Merkezi

UNICERA 2022, Rekor Katılımcı ve Ticaret Hacmi ile Yeni Bir Rekora İmza Atıyor

Dünya seramik sektörünün yakından takip ettiği UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, yaklaşık 1.200’ün üzerinde uluslararası marka ve 130 ülkeden 100 binin üzerinde ziyaretçisiyle kapılarını açıyor. 60 milyar dolarlık dünya seramik pazarının buluşma noktası olan fuarda banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, mutfak ürünleri, seramik işleme teknolojileri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün görücüye çıkıyor.

TG Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF), Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliği ve KOSGEB desteğiyle organize edilen UNICERA-Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 7-11 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açacak.

60 Milyar Dolarlık Pazar UNICERA’da Şekilleniyor

330’dan fazla katılımcı ve 1.200’den fazla uluslararası markanın yer alacağı Seramik Banyo Mutfak Fuarı 130 ülkeden 100 binin üzerinde sektör profesyoneline ev sahipliği yapacak. 60 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan dünya seramik pazarında 11’inci tedarikçisi konumunda olan Türkiye UNICERA ile yeni pazarlara yelken açacak.

7-11 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi (IFM) Yeşilköy’de gerçekleşecek UNICERA-Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na Almanya, İspanya, İtalya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Çin, Hong Kong, Kore, Hindistan, İran toplantıda bu ülkeye karşılardı , Lübnan, Mısır ve Ürdün’den katılım gerçekleşecek.

Yenilikçi Ürünler Tanıtılacak

Seramik ve yapı sektörünün lider ve ihracatçı markalarının bir araya geldiği Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA İstanbul, sektörün en yenilikçi ürün, tasarım, malzeme ve teknolojilerine sahne olacak. Türkiye’nin yanı sıra seramik sektörüne yön veren uluslararası markaların katılacağı fuarın, bu yıl da katılımcı, ziyaretçi ve ticaret hacmi ile yeni bir rekora imza atması bekleniyor.

UNICERA Önümüzdeki Yılın Seramik, Banyo ve Mutfak Trendlerini Belirleyecek

Yerli ve yabancı sektör profesyonelinin yoğun ilgi gösterdiği fuar; bu yıl 80.000 metrekarelik alanda 130 ülkeden 100 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, mutfak ürünleri, seramik işleme teknolojileri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün görücüye çıkacağı fuarda, Dünyanın en önemli tasarımcıları 2021 bu 2023 olacak herhalde yılının trendlerini belirleyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir