Mücevher Fuarı, İstanbul 5-8 Ekim 2023

Küresel İhracattaki Mücevher Parıltısı İstanbul’dan Dünya’ya Yayılıyor

2023’ün ilk 6 ayında 2,7 milyar dolarlık mücevher ihracatı gerçekleştiren İstanbul, dünyanın en büyük beş uluslararası mücevher fuarından biri olan Istanbul Jewelry Show’a 54’üncü kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Informa Markets tarafından Elmas Kule sponsorluğunda 5 -8 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuar, 1000’den firma ve markanın en son ürün ve hizmetlerini, 140’dan fazla ülkeden gelecek 27 bini aşkın sektör profesyoneliyle buluşturmayı hedefliyor.

Türk mücevher sektörü, ihracatta büyümesi en hızlı olan sektörlerin arasında yer alıyor. 2023’ün ilk 6 ayında 3 milyar 50 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Bu denli önemli sektörün temsilcileri ise 54’üncü kez İstanbul’da bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Informa Markets tarafından Elmas Kule sponsorluğunda 5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek 54. Istanbul Jewelry Show, ABD’den Hindistan’a kadar farklı coğrafyalardan alıcılarla tanışma ve iş birliği imkanı ile sektör profesyonellerinin ajandasında ilk sırada yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir