Sage BES875 Espresso Makinesi

Sage Express Espresso İle Kahvenizde Barista İmzası

Yaşamımızın her noktasında kendine bir yer edinen kahve, farklı aromalarla lezzet yelpazesini genişletirken, yüksek teknolojik donanıma sahip kahve makineleri de mutfakların baş köşesindeki yerini alıyor. Multi brand mağaza zinciri Enplus, satışa sunduğu Sage markalı BES875 The Barista Express Espresso Makinesi’nin güçlü donanımı ve gelişmiş fonksiyonlarıyla barista kalitesindeki kahve lezzetlerini evlere taşıyor.

Kahve kültürünün öneminin giderek arttığı günümüzde fonksiyonel ve şık tasarıma sahip kahve makineleri, mutfakların favorisi haline geliyor. Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus, Sage markalı kahve makineleri ile kahve tutkunlarına günün her anı farklı aromalarda kaliteli kahve içme ayrıcalığı sunuyor. Sage markasının üstün teknolojisi BES875 The Barista Express Espresso Makinesi’nde hazırlanan kahveler damaklara lezzetli bir imza atıyor.

Her Türlü Kahve Zevkine Cevap Veren Üstün Teknoloji
Sage BES875 The Barista Exspress Espresso Makinesi ile kusursuz bir aroma ve lezzet dengesine sahip kahve türlerini günün her anında dakikalar içerisinde hazırlamak mümkün. Paslanmaz çelik çarklara sahip yerleşik konik kahve öğütücüsüyle, yalnızca istenen miktarda kahvenin doğrudan tutucuya öğütülmesini sağlayarak kahve krizlerinin aranılan aktörü oluyor. Kalınlığı ve dozu ayarlama yeteneğine sahip öğütücüsü sayesinde her türlü kahve zevkine cevap verirken, kendi kendini temizleyen teknolojisiyle de mutfakların yükünü hafifletiyor.

Caffe Art’ta Baristalığa Terfi Edin
Güçlü donanımı ve gelişmiş fonksiyonlarıyla farklı zevklere hitap eden mükemmel kahveyi yeniden tanımlayan Sage BES875 The Barista Exspress Espresso Makinesi’nin kahve hizalama aracı, öğütülmüş kahvenin dozunu doğru bir şekilde ayarlayabiliyor. Basınç göstergesi çekilmiş kahve için ideal basıncı verirken Thermocoil termal sistemi, su sıcaklığını kontrol ediyor. Öğütülmüş kahve doğru sıcaklıkta su ile buluşarak kahvedeki tüm aromaları açığa çıkarıyor. Sage BES875 The Barista Exspress Espresso Makinesi sayesinde yeni öğütülmüş taze espresso ve sütü kullanarak mükemmel yumuşaklıkta kahveler elde ederken, caffe art’ta baristalığa terfi etmek mümkün.

Sage BES875 The Barista Exspress Espresso Makinesi Teknik Özellikleri
1850 Watt gücüyle Sage BES875 The Barista Exspress Espresso Makinesi, 250 gram kahve çekirdeği haznesi ve 2 litre su tankına sahip. Kahve çekimi sırasında +/- 1°C sabit sıcaklık sağlayan elektronik sıcaklık kontrol sistemi, düşük basınçlı ön buharlama sistemi ve termometreli paslanmaz çelik sürahi ise kahvenin lezzetine lezzet katıyor. Bardak ısıtma alanına da sahip olan Sage BES875 The Barista Exspress Espresso Makinesi, temizleme ışık uyarısı sayesinde temizleme işlemine başlanması gerektiğini göstererek ekstra konfor sağlıyor.

Enplus Hakkında: Enplus Mağaza İşletmeciliği, 1975 yılında İstanbul’da köklü bir geçmişe sahip bir şirket olarak kurulmuş olup, küçük ev aletleri, premium mutfak ürünleri ve lüks beyaz eşya sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu alandaki liderliğini sürdüren Enplus, 60’tan fazla prestijli markanın ürünlerini müşterilerine sunmaktadır.

Enplus, Türkiye genelinde yaygın bir mağaza ağına sahiptir. İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Bodrum, Antalya, Adana ve Diyarbakır gibi büyük şehirlerde bulunan mağazalarıyla müşterilerine kaliteli ürünleri kolayca ulaştırmaktadır. Ayrıca, online satış platformu aracılığıyla da müşterilere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Mağaza ağında toplamda 34 Enplus mağazası, özel bir konsept mağazası ve kahve tutkunları için tasarlanmış Coffee Expert adlı bir kahve mağazası bulunan Enplus, müşterilerine sunduğu çeşitli ürün ve hizmet seçeneklerini göstermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir