Siltaş Premium’un Ferah Daireleri ve LifeX Konsepti

Siltaş Premium’un Ferah Daireleri ve LifeX Konsepti Yaşama Değer Katacak

Siltaş Yapı imza projesi Siltaş Premium ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralıyor. Pendik’te Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen projenin yüzde 65’ini yeşil alanlar oluşturuyor. Doğanın huzurunu şehirden kopmadan yaşama lüksü sunan proje; havalimanı, metro, otoyol, üniversite, sağlık kuruluşları gibi önemli noktalara yakınlığı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Siltaş Premium depreme karşı güvenli duruşuna ek olarak her ayrıntısı detaylı olarak planlanan ferah daire seçenekleri ile sakinlerine prestijli, konforlu ve huzurlu yaşam alanları sunuyor.

Güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa eden Siltaş Yapı, İstanbul’un değeri hızla yükselen bölgelerinden Pendik’te hayata geçirdiği son projesi Siltaş Premium ile prestijli yaşamı yeniden tanımlıyor. Pendik Yenişehir’de farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında ve doğanın yanı başında yükselen proje, 6 blokta 344 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Merkezi lokasyonu ile dikkat çeken proje; 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile farklı genişlikte alternatifler sunuyor.

Yüzde 65’i yeşil alandan oluşuyor
Şehrin tam merkezinde, farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında ve doğanın yanı başında yükselen Siltaş Premium’un yüzde 65’i yeşil alandan oluşuyor. Siltaş Yapı tarafından geliştirilen ve sadece bir ev değil komple bir yaşam alanını temsil eden LifeX konseptinin gelişmiş bir versiyonu Siltaş Premium’da uygulanıyor. Projenin sunduğu LifeX konsepti içinde; yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kafe kütüphane, çocuk parkı, kamelya, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkuru, e-şarj altyapısı, proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri kiralanabilir süit daireler ve 7/24 güvenlik imkanı bulunuyor. Ayrıca proje; yerden ısıtma, stor perde ve akıllı ev alt yapısı ile yaşamı daha da kolaylaştırmaya odaklanıyor.

Güvenli bir yaşam için radye temel üzerinde yükseliyor
Konforun ve lüksün yeni adresi olmaya hazırlanan Siltaş Premium’un ilk önceliği ise güvenli bir yaşam alanı oluşturmak. Tüm blokların yükün zemine düzgün bir şekilde dağılmasını sağlayan radye temel üzerinde yükseleceği proje, olası deprem anında yapıyla birlikte hareket ederek yapıda hasar oluşmasını büyük ölçüde engelleyebilecek şekilde tasarlandı.

Doğanın yanı başında, şehrin merkezinden kopmadan
Pendik’in düzenli yapılaşması ile dikkat çeken prestijli bölgelerinden Yenişehir’de şehrin ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında konumlanan Siltaş Premium; Sabiha Gökçen Havalimanı, metro istasyonu ve Kuzey Marmara Otoyolu’na 5 dakika, Tem Otoyolu’na 3 dakika, Pendik Marina ve E-5’e 12 dakika, Teknopark’a, bölgedeki sağlık kurumlarına ve İstanbul’un oksijen deposu Aydos Ormanı’na 2 dakika, üniversiteler ve alışveriş merkezlerine ise sadece 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Lansmana özel olarak kısa bir süre için geçerli olacak yüzde 50 peşin ve 18 ay sıfır faiz kampanyasından yararlanmak isteyenler Siltaş Premium satış ofisini ziyaret edebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir