PaperWork’dan Yeni Tedarikçi Yönetimi, Performax

PaperWork’dan İş Hayatını Kolaylaştıracak Bir İnovatif Çözüm Daha: Yeni Tedarikçi İlişkileri Yönetimi “Performax” Kullanıma Hazır

PaperWork tarafından geliştirilen yeni uygulama, firmaların e-posta ve telefonla yapılan iletişim karmaşasını azaltmayı hedefliyor.

Günümüzde birçok şirket, müşterileri, tedarikçileri, şubeleri, mağazaları, hatta avukatlık büroları, teknik servisleri ve ithalat / İhracat gibi iş ilişkisinde bulunduğu firmalarla iletişimini e-posta ve telefon üzerinden yönetiyor. Ancak, bu geleneksel iletişim yöntemleri bazen zaman alıcı, hataya açık ve verimsiz olabiliyor.

“Tedarikçi İlişkileri Yönetimi” ile daha kolay, güvenilir ve düşük maliyetli iş akışı
İşlem sürelerini uzatan e-posta ve telefon iletişimi, işletmelerin hızlı ve etkili bir şekilde faaliyet göstermelerini engelleyebiliyor. Bu noktada ise süreçteki iş akışını kolaylaştıracak “Tedarikçi İlişkileri Yönetimi” ile teslim süreçlerinde iyileşme, maliyetlerin düşürülmesi ve tedarikçiyle olan ilişkilerin güçlendirilmesi sağlanabiliyor. Aynı zamanda, tedarikçiler ile olan iletişimin yönetilmesi ve ölçülmesi sayesinde şirketler kendi operasyonlarında yaşanabilecek aksaklık risklerini de azaltabiliyor.

Performax ile güçlü ilişki, zamanında teslimat
Dijital iş akışı ve doküman yönetim konusuna odaklanan yapay zeka destekli PaperWork platformu bu sorunların çözümüne yönelik Performax isimli bir uygulama geliştirdi. Yeni Tedarikçi İlişkileri Yönetimi “Performax” sayesinde tedarikçi ile olan iletişimin yönetilmesi, performansının değerlendirilmesi ve sürdürülebilir iş ilişkilerininin kalıcı olarak oluşturulması hedefleniyor. Şirketler bu uygulama ile tedarikçi ilişkilerini daha güçlü kılarak kaliteli ürün ve hizmetlerin, zamanında teslimini sağlayabilecek.

GGSoft Hakkında: 1998 yılında kurulduğu tarihten itibaren, sadece iş akışı ve doküman yönetim konusuna odaklanarak, uzmanlaşmış kadrosuyla PaperWork ürün ailesini geliştirmiştir. Yapay zeka destekli PaperWork paltformu, Low Code mimarisi ve sürükle bırak ile çalışan form ve iş akışı tasarım araçları sayesinde, firmalarda çok kısa sürede uyarlanabilmektedir.

Dijital dönüşümün temel taşlarından olan PaperWork, iş akış ve doküman yönetim çözümüdür. Verimsiz kağıt ve Excel formları ortadan kaldırır. Webden, mobilden, evden, ofisten görev yapılmasını ve belgelere ulaşılmasını sağlar. Görevler, çalışanların iş yüküne göre dağıtılır. Tamamlanma süreleri ölçülür. İşlerin anlık takibi ve süreç yönetim performanslarının ölçülmesi, firmaya çeviklik kazandırır. Süreç modelinin kolayca değiştirilmesi, değişimler karşısında hızlı hareket edilmesini sağlar. Sorunlu noktalar tespit edilir, iyileştirilir. Kaynak planlaması yapılır. Çalışanların zamanı, en verimli şekilde kullanılır. İşlerin tanımlı kurallara bağlı olarak yapılması, süreç otomasyonunu sağlar. Sistem, doğru kişiye, doğru dokümanı zamanında ulaştırır, kurum içinde belgelerin güvenli olarak paylaşılmasını sağlar, belge versiyonlarını düzenler ve değişiklikleri takip eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir