Enplus’ta İndirimler 30 Kasım’a Kadar

Enplus’tan Black November İndirimi

Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus’ta Black November fırsatları başladı. Kahve makinelerinden tencerelere, elektrikli ve şarjlı süpürgelerden tost makinelerine, buharlı ütülerden blender ve saklama kaplarına kadar birbirinden farklı ürünler 30 Kasım’a kadar cazip fırsatlarla satışa sunulacak.

Yılın en özel kampanyalarının sunulduğu ve tüketicilerin heyecanla beklediği Black November rüzgarına Enplus da katıldı. Dünyaca ünlü markaları kaliteli hizmet anlayışıyla tüketicilerle buluşturan Enplus, ünlü birçok markada ve yüzlerce üründe gerçekleştirdiği kampanyaları ile ihtiyaçlarınızı tamamlamanız için cazip fırsatlar sunuyor.

Elektrikli ev aletlerinden pişirme grubuna kadar yüzlerce üründe indirim fırsatı
Enplus hem fiziksel hem de online mağazalarında Kasım ayı boyunca geçerli olacak Black November kampanyası kapsamında; dünyaca ünlü markaların tencere setleri, düdüklü tencere, döküm tava, kahve makinesi, elektrikli ve şarjlı süpürge, tost makinesi, termos, bıçak seti, buharlı ütü, saklama kabı mutfak robotu, narenciye sıkacağı, airfryer ve blender gibi yüzlerce ürünü indirimli fiyatlarla satışa sunuyor.

Geniş ürün yelpazesi ile dünya devi markalarda büyük indirim avantajı
Toplam 34 mağazasında, yenilikçi ve mükemmeliyetçi bakış açısıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına daima en uygun ve kaliteli çözümleri sunan Enplus; Sage, Jura, Bertazzoni, Sub-Zero, Wolf, Hitachi, Solis, Wüsthof ve Caso başta olmak üzere alanında dünya devi 60’tan fazla markanın en yeni ve teknolojik ürünlerini avantajlı fiyatlarıyla tüketicileri ile buluşturuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir