Yeni Yılda Eviniz JYSK İle Işıl Işıl

Yeni Yılda Eviniz JYSK İle Işıl Işıl

Dünyanın her yerindeki birçok insan için yılbaşı “hygge” ile eş anlamlıdır. Gelecek yıla erken bir merhaba diyen JYSK, aynı felsefeyi taşıyan yılbaşı koleksiyonunuylaKasım ayı itibari ile ilham vermeye başlıyor.

Yeni koleksiyon, kalpler, köknar ağaçları ve yıldızlar gibi geleneksel, zamansız İskandinav yılbaşı parçalarını ve kendine has kırmızı şapkalarıyla büyüleyici İskandinav cücelerini bünyesinde barındırıyor. Klasik yeşilin sofistike tonlarından kırmızının zengin tonlarına, kışın temsilcisi beyaz ve sıcak ahşap renkleri ile geleneksel yılbaşını neşeyle kucaklayan bir renk kombinasyonu ortaya çıkıyor. Yılbaşı ağaçlarından, led ağaçlara, led aydınlatma zincirlerinden, mumlara, fenerlerden yılbaşı cücelerine kadar bir çok dekoratif ürün ile evinizin her köşesinde yılbaşı dokunuşu getirmeye hazırlanıyor.

Ağaçlar ve Aydınlatmalar
Yılbaşı deyince ilk akla gelen yılbaşı ağacını süslemek bu dönemdeki en keyifli aktivitelerden biri. NIDUD yılbaşı ağacı sık dalları ile evinizin tüm havasını değiştirmeye aday. Kurulum kolaylığı sağlayan benzersiz özel tasarımlı MORGANIT ise süslemeye bile gerek duymayan led ışıklı ağarçlardan ve daha şimdiden en çok ilgi gören yılbaşı ürünlerinden. Işıklı ağaç çeşitleri görselliği kadar, merdivene tırmanmaya ve sabitlemekle uğraşmaya gerek kalmadan kolayca kurulum sağladığı için aynı zaman da çok da işlevsel. Çiçek dallı SANDROSE ve AGREBODA zamanlayıcı led ışıklı ağaçlar hem göz alıcı ışığı hem de pratikliği ile şimdiden iç ve dış mekanların zamansız dekorasyon tamamlayıcısı haline geldi bile.

Led ışıklı RHODOLIT yıldız fener hem iç hem de dış mekan alanlarında şık bir ambiyans oluşturuyor. Ledli fener çeşitleri ise zamansız her alanda kullabilecek, dekoratif olduğu kadar işlevsel parçalar olarak dekorasyonu tamamlıyor. Daha küçük alanlarda ise BOB ve AUDHUMLE mini fenerler renkli seçenekleri yılbaşı coşkusunu yaratmayı başarıyor.

Mumlar ve Şamdanlar
Geleneksel İskandinav söz konusu olduğunda, şamdan ve mumlar her mevsim dekorasyonun vazgeçilmezi oluyorlar. Yılbaşı serisinden yıldız mermer şamdan RUTILKVARTS, yılbaşı sofralarına elegan bir dokunuş yaparken, ahşap mumluk JOHAN natürel ve doğal bir hava yakalamayı sağlıyor. Kırmızı, yeşil, gül kurusu tonlarındaki mumlar ise farklı yükseklik ve tonları ile bulunduğu alana derinlik ve dinamizim katıyor.

Yılbaşı ruhunun vazgeçilmesi olan mumlarla ister dekoratif tepsileri, ister yemek masası kurulumuna sıcak bir dokunuş getiren en romantik aksesuardan. Mumların yanı sıra yılbaşı temalı tealightlar ile balkon ve dış mekan alanları ışıl ışıl parlıyor. Dekorasyonun tamamlayıcısı kırmızı ve gold tonlardaki çiçeklerden olan KLEMENTIN ise konumlandığı alana canlılık veriyor.

Dekoratif Ürünler
Mobilya ve koltukların rengi ne olursa olursa kırmızı ve gold minderler ve koltuk şalları ile bir yılbaşı atmosferini yakalamak mümkün. Bunun için kadife kumaşlardaki kırmızı yıldız desenli RIND ve yeni yıl temalı LUCIA kırlentler ile dekorasyon canlı ve dinamik hale geliyor.

Koleksiyonun en eğlenceli aksesuarları ise koleksiyonun imza ürünü olan yılbaşı Elf cüceleri. MUGGLESTEN yılbaşı cücesi şimdiden kışın favorisi. İkonik kırmızı bir şapkalı elfler farklı boy ve renk seçenekleri ile yeni yıl temasını daha eğlenceli hale getiriyor. İster ağaç süsü, ister dekoratif amaçlı kullanımı mümkün olan cüceler çocukların da şimdiden ilgi odağı.

Sınırlı sayıdaki yılbaşı koleksiyonunu, Kasım ayı itibari ile hem JYSK mağalarında hem de JYSK.com.tr internet mağazasında bulmak mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir