Elbarsco Tiny House

Elbarsco Tiny House 1 Yılda Türkiye’nin 4 Bir Yanına Ulaştı

Kurucu kadrolarının tamamen mimar ve mühendislerden oluştuğu Elbarsco Tiny houselar 1 yılda türkiyenin 7 bölgesine de ulaşmayı başarmıştır. Kaliteli ve dayanıklı yapılan tiny houselar ile birlikte ilgi odaklarının merkezi haline gelmiştir. Ekipmanlarının yüksek mühendislik ve mimarlık teknolojisinde üretilmesiyle yapıları uzun ömürlü kılmıştır. %100 Türk sermayeli bir kuruluş olan Elbarsco Tiny House, hizmetlerini İzmir’deki fabrikasında vermektedir.

Elbarsco Tiny house’lar, çağın getirdiği ihtiyaçlara yenilikçi bir yanıt olarak doğan, minimalistik ve pratik bir konut anlayışını temsil ediyor. Bu küçük evler, kompakt yapısıyla göz doldururken kullanım alanlarını etkili bir şekilde optimize ediyor. Küçük boyutları, insanlara gereksiz eşyalardan arınmaları için bir fırsat sunarken, aynı zamanda sürdürülebilir bir yaşam tarzını destekliyor. Daha az malzeme kullanımı ve azaltılmış enerji tüketimi ile çevre dostu bir konut seçeneği sunuyor.

Elbarsco Tiny house’lar ile birlikte sadece azalan maliyetler ve taşınabilirlik avantajlarıyla değil, aynı zamanda yaşam tarzınızı ve değerlerinizi yansıtma özgürlüğüyle de öne çıkıyor. Küçük evler, sahiplerine kişiselleştirme imkanı sunarken, daha basit bir yaşam tarzına geçişi teşvik ediyor. Ayrıca, bu evler genellikle doğayla iç içe konumlandırılabiliyor, büyük cam pencereler sayesinde dış mekanla bağlantıyı kuvvetlendiriyor ve kullanıcılarına ferah bir yaşam alanı sunuyor.

Elbarsco üretimi Bu modern konut anlayışı, giderek artan bir ilgiyle karşılanıyor. Hem gençler hem de emekliler, mülkiyet yükünden kurtulmak ve basit, minimalist bir yaşamın keyfine varmak için tiny house’ları tercih ediyor. Küçük evler, yaşamın özüne odaklanma, tüketim alışkanlıklarını gözden geçirme ve çevresel etkiyi azaltma arayışında olanlar için ideal bir seçenek sunuyor.

Elbarsco Tiny House Ürünleri
• Tiny House
• Tiny Cafe
• Bungalov Ev
• Sabit Yapılar
• Çelik Villa
• Küçük Ev
• Çelik Yapı
• Çelik Konstrüksiyon
• Prefabrik Yapılar ve diğer tüm tekerlekli evleri hayalinizdeki yapıyla birebir üretiyor.

Elbarsco Mimarlık ve Mühendislik Grubu Hakkında: Çelik Yapı konstrüksiyon tasarımlarında yurtiçi ve yurtdışı çeşitli projelerde başarıyla yer alıyor; projeleri yaşam alanlarına entegre ediyor. Mühendislik alanında yaptığı projeler ile birlikte çalıştığı kurumlar ile yarattığı değer ve katkılar yalnızca projelerine değil takım arkadaşlarına da ilham oluyor, bir adım öteye geçiyor. Elbarsco’nun temel var oluş sebebi, saygın, dürüst ve öncü yapısı ile müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerinin ötesini hizmet standardına yansıtmaktır. Mimarlık ve mühendisliğin ortak paydası olarak üretme mantığı ve tasarım entegrasyonu ile sürdürülebilir olarak marka değerini ortaya koymaktır. Daha detaylı bilgilere www.elbarsco.com dan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir