Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Nasıl Kurulur?

Elektrikli Araç Şarj Teknolojileri Fuarı 26-28 Ekim 2022

EV Charge ve Elektro Mobilite sektörü için ülkemizde heyecan verici başlangıçların yılı oluyor. Sektörün tüm paydaşları EV Charge Show’da bir araya geliyor.

Fuarda Neler Var? 
• Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Nasıl Kurulur
• Ev, İş ve Tüm Tesisler için Şarj Ünitesi Markaları ve Özellikleri
• Şarj Operatörleri, Hizmetleri ve İş Birliği Koşulları
• Enerji Depolama ve Pil Yönetim Sistemleri için Çözümler
• Şarj İstasyonları için Güneşten Enerji Üretimi Çözümleri
ve e-mobilite ekosisteminde sunulan daha fazla çözüm için EV Charge Show’u ve yeni iş fırsatlarını kaçırmayın!

Elektrikli araçların şarj altyapısına odaklanan, alanında dünyanın ilk ve tek fuar ve konferansı olma özelliğine sahip olan EV Charge Show, Elektrikli Araç Şarj Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı ve Konferansı, elektrikli araçların şarj edilmesi için gerekli donanım ve yazılım üreticileri, hizmet sağlayıcıları, çözüm ortakları ve e-mobilite alanında yer alan tüm taraflar ile kamu ve özel sektör yatırımcılarını bir araya getirmek üzere 26-28 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek.

Fuarda sergilenecek başlıca ürün ve hizmet grupları
Elektrikli araç şarj donanımı ve yazılımı, Akıllı ve hızlı şarj çözümleri, Şarj istasyonları için güneşten enerji üretimi, enerji depolama ve pil yönetim sistemleri, Şarj istasyonu tasarımı, inşaası ve işletme hizmetleri başta olmak üzere e-mobilite ekosisteminde yer alan Elektrikli araçlar, Şarj istasyon operatörleri, Proje geliştirme, mühendislik, tedarik ve uygulayıcıları, Elektrik üretim ve dağıtım şirketleri, Tesis yönetim şirketleri, Ekipman finans kuruluşları, Enerji danışmanlık firmaları, Test, ölçüm ve sertifikasyon hizmetleri gibi ana unsurlar da fuarın sergi profilinde yer alıyor.

Fuarla eş zamanlı düzenlenen konferans oturumları
EV Charge Show ile eş zamanlı olarak düzenlenen EV Charge Konferansında, özenle seçilmiş oturum başlıkları ve alanında uzman konuşmacılar, e-mobilite ekosisteminde sunulan teknolojiler ve e-mobiliteye geçişte karşılaşılacak fırsat ve tehditler hakkında bilginizi derinleştirecek. Konferans, fuarın ana destekçisi AVERE Türkiye Elektro Mobilite Derneği işbirliğiyle düzenleniyor. Katılımın ücretsiz olduğu fuar ve konferansa online kayıt yaptıran herkes katılabilecek.

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgi ve ücretsiz kayıt için: www.evchargeshow.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir